1 tablett om dagen

To medisinske forskere i hjerneforskningslaboratoriet

Skjerp hukommelse og konsentrasjon med kun 1 tablett om dagen

Utrolig, men sant! Memorol kan faktisk hjelpe deg med å huske ting og med konsentrasjonen.

Har du noen gang opplevd å gå inn i et rom, men glemt hva du skulle gjøre der? Kanskje du synes det er vanskelig å huske navn, eller at det er vrient å huske alle fødselsdagene til kjente og kjære? Husker du hvor du la bilnøklene?
De aller fleste kjenner seg nok igjen i ett eller flere av eksemplene. Men visste du at det finnes et kosttilskudd som hjelper deg å huske livets viktige detaljer?
Med Memorol kan du få stålkontroll på hverdagen, med forbedret hukommelse og konsentrasjon.

Forbedre hukommelsen din allerede i dag

Veldig mange nordmenn opplever sviktende hukommelse og konsentrasjon, spesielt med alderen. Nedsatt kognitiv funksjon kan virke veldig skummelt, men det finnes grep du kan ta for å sinke prosessen. Memorol er et norskprodusert kosttilskudd, spesielt utviklet og satt sammen for å hjelpe deg med hukommelse, konsentrasjon og hjernefunksjon.

Den største fordelen Memorol byr på er at produktet vårt er satt sammen av nøye utvalgte ingredienser som sammen gjør ekstra godt for hukommelsen. Vi ønsker å hjelpe deg med å motarbeide at korttidsminnet svekkes. Hver tablett er et steg på veien til bedre hukommelse, og en hverdag der du mestrer alle utfordringer!

Husk at selv om dårlig hukommelse og konsentrasjon kan være symptomer på kognitiv svikt og sykdom, er det ikke nødvendigvis noe i veien med deg. Alle glemmer det meste som skjer i hverdagen vår. Det er minnene som er knyttet til sterke følelser vi husker best.

Bacopa monnieri

8 ingredienser, 8 fordeler for deg

Memorol er satt sammen av en rekke ingredienser ment for å gi deg god hukommelse:

 • L-serin, hovedingrediensen i Memorol, som kroppen bruker for at hjernen og nervene skal fungere som normalt.
 • Rosenrot brukes for å forbedre konsentrasjonsevnen.
 • Bacopa monnieri er en urt som brukes mye i Asia for å få bedre hukommelse.
 • Vitamin B1 bidrar til at nervene dine fungerer som normalt.
 • Vitamin B12 gjør at du blir ikke trett like fort.
 • Vitamin E beskytter cellene dine mot slitasje, eller «oksidativt stress».
 • Selen beskytter også mot oksidativt stress, og styrker samtidig immunforsvaret ditt.
 • Sink hjelper hjernen å virke som den skal.


Vi produserer Memorol med disse unike ingrediensene, her hjemme i Norge. En streng farmasøytisk standard sørger for at du trygt kan stole på at produktet vårt er av ypperste kvalitet, slik at du skal få nyte godt av de fordelene de næringsemnene vi bruker i kosttilskuddet vårt.

Men nok om oss! Hvordan synes du det høres ut med noen praktiske tips og triks?

5 gode tips for å trene hukommelsen

I tillegg til å bruke Memorol har vi fem gode tips du kan bruke i hverdagen for å holde hukommelsen ved like.

 1. Løs kryssord eller spill sudoku. Begge er aktiviteter som skjerper hukommelse og konsentrasjon.
 2. Lær noe utenat! Hvis du øver på å huske noe hver dag, som et telefonnummer eller en adresse, får du en hukommelse som aldri før.
 3. Møt nye mennesker. Å snakke med og lytte til andre mennesker er en svært god øvelse for å trene hjernen.
 4. Endre rutinen din litt. Avvik fra rutiner tvinger hjernen til å tilpasse seg og huske nye ting.
 5. Oppsummer dagen din, før du tar kveld. En rask øvelse som stimulerer hjernen og hukommelsen.

Repetisjon – den beste måten å trene hjernen på

Både bruk av Memorol og å trene hjernen er noe vi anbefaler du gjør regelmessig. Øvelse gjør mester, og repetisjon sørger for at det sitter! Gjør det å spise tabletten, og en eller flere av øvelsene vi tipset om til en daglig vane og til et fast klokkeslett.

Gjør det til en vane å spise Memorol til et måltid, og å utføre en eller flere av øvelsene vi tipset om. Det finnes også mange andre aktiviteter du kan prøve for å trene hukommelsen, både på nett og i butikker. Spør for eksempel de ansatte i din lokale bokhandel om hjernetrim!

Vær obs på at Memorol og andre kosttilskudd aldri skal erstatte måltider eller medisiner, og at om du opplever stor grad av hukommelsestap eller kognitiv svikt bør du snakke med legen din snarest.

Bli en av mange nordmenn som gjør motstand mot dårlig hukommelse og konsentrasjon, og gi hjernen din en hjelpende hånd.
Ny kunde? Bestill nå, og prøv Memorol GRATIS* i 60 dager! Du får pakken rett hjem i postkassen. Vi trenger kun telefonnummeret ditt, så ordner vi resten!

Sammen tar vi vare på minnene.

Kjøpsvilkår

Parter:

Selger er Pharmanova AS, Brøsetekra 1, 7069 Trondheim.
Tlf. 949 72 815 (10-15).
E-post: [email protected].
Org.nr. 999 566 650 MVA.
Kjøper er den som er oppgitt som bestiller, og du må være over 18 år for å inngå abonnement.

Abonnement:

Ved å bli kunde oppretter du et løpende abonnement helt ute bindingstid. Du kan pause eller avslutte ditt abonnement ved å ta kontakt med oss innen 1 uke før neste planlagte levering. Det er kun én prøvepakke til redusert pris pr. husstand om ikke annet blir avtalt. Etter prøvepakke mottar kunden hver 4. mnd. portofritt en forsendelse med 4 måneders forbruk til kun 198,-/mnd. (totalt 792,-). Alle være priser er inkl. mva.

Ved kontakt med kundeservice kan vi notere ned hva saken gjelder og knytte det til dine kundeopplysninger hos oss.

For å bruke våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om dette her.

Levering:

Vi leverer kun i Norge, og du vil motta din forsendelse 3-7 dager etter bestilling.

Betaling:

Faktura medfølger forsendelse.

Angrerett:

Du har 14 dagers angrerett fra dagen du mottar din første forsendelse. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet for et uåpnet produkt, og returnere varen til oss. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og stand som da du mottok den. Ved en eventuell retur er du ansvarlig for returkostnader. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angreskjemaet.

Returrett:

Returrett gjelder første leveranse. Senere leveranser er identiske, og har dermed ikke returrett. Om du ønsker å kansellere ditt abonnement må du gi oss beskjed senest 4 uker før neste planlagte levering for at vi skal kunne stoppe neste levering.

Reklamasjon:

Full reklamasjonsrett i tråd med lovgivning. Reklamasjonsretten er begrenset til varens holdbarhetsdato forutsatt at riktig lagring er fulgt og maksimalt to måneder fra forholdet det reklameres på ble oppdaget. Ved reklamasjon får du dekket eventuelle fraktkostnader. Ved reklamasjonsforsendelse husk å påføre avsenders navn, kundenummer, fakturanummer og reklamasjonsårsak.

Lovvalg og verneting:

Avtalen er underlagt norsk rett. Tvist mellom partene skal søkes løst gjennom forhandlinger. Dersom forhandlinger ikke fører frem, skal tvisten henvises til de ordinære domstoler.

Forbehold og ansvarsbegrensninger:

Pharmanova forbeholder seg retten til å overføre sine rettigheter og forpliktelser i henhold til denne avtalen til en annen part. Pharmanova tar forbehold om driftsstans, uriktige priser eller leveringsproblemer som skyldes forbehold utenfor selskapets kontroll. Pharmanova tar videre forbehold om trykkfeil, feilprising og merverdi- og øvrige avgiftsendringer. Eventuelle tilbud gjelder så lenge lageret rekker. Ev. endringer i vilkår vil bli offentliggjort senest 1 måned før de trer i kraft. Pharmanova tar ikke ansvar for feil bruk av varen. Følg anbefalt dosering.

Personvern­erklæring

Når du er i kontakt med Pharmanova eller bruker vår nettside vil vi behandle personopplysningene dine.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger er Pharmanova AS, ved daglig leder. Kontaktinformasjon:

Adresse: Brøsetekra 1, 7069 Trondheim
E-post: [email protected]
Telefon: 949 72 815
Organisasjonsnummer: 999 566 650 MVA

Hva slags personvernopplysninger samler vi inn og behandler?

Ved inngåelse av Memorol-abonnement må vi innhente navn, adresse, e-post og telefonnummer for å opprettholde våre plikter og rettigheter. Vi kan gjøre automatisk oppslag på telefonnummer for å lette utfylling av skjema, og vi kan innhente fødselsdato for å verifisere at du er over 18 år.

Ved kontakt med kundeservice kan vi notere ned hva saken gjelder og knytte det til dine kundeopplysninger hos oss.

For å bruke våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om dette her.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi deler ikke personvernopplysninger med andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for dette.

Pharmanova bruker databehandlere for å samle inn, behandle personopplysninger på være vegne. I slike tilfeller har vi inngått databehandleravtale for å ivareta sikkerheten.

Endringer

Ev. endringer i vår behandling av personopplysninger vil gjenspeiles her.

Rettigheter ved behandling av dine personopplysninger

Du har rett til innsyn, sletting eller retting av dine personopplysninger. Har du klager på behandling av dine personopplysninger ber vi deg umiddelbart ta kontakt. Du kan også lese mer om dine rettigheter hos Datatilsynet.