Personvern­erklæring

Når du er i kontakt med Pharmanova eller bruker vår nettside vil vi behandle personopplysningene dine.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger er Pharmanova AS, ved daglig leder. Kontaktinformasjon:

Adresse: Brøsetekra 1, 7069 Trondheim
E-post: [email protected]
Telefon: 949 72 815
Organisasjonsnummer: 999 566 650 MVA

Hva slags personvernopplysninger samler vi inn og behandler?

Ved inngåelse av Memorol-abonnement må vi innhente navn, adresse, e-post og telefonnummer for å opprettholde våre plikter og rettigheter. Vi kan gjøre automatisk oppslag på telefonnummer for å lette utfylling av skjema, og vi kan innhente fødselsdato for å verifisere at du er over 18 år.

Ved kontakt med kundeservice kan vi notere ned hva saken gjelder og knytte det til dine kundeopplysninger hos oss.

For å bruke våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om dette her.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi deler ikke personvernopplysninger med andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for dette.

Pharmanova bruker databehandlere for å samle inn, behandle personopplysninger på være vegne. I slike tilfeller har vi inngått databehandleravtale for å ivareta sikkerheten.

Endringer

Ev. endringer i vår behandling av personopplysninger vil gjenspeiles her.

Rettigheter ved behandling av dine personopplysninger

Du har rett til innsyn, sletting eller retting av dine personopplysninger. Har du klager på behandling av dine personopplysninger ber vi deg umiddelbart ta kontakt. Du kan også lese mer om dine rettigheter hos Datatilsynet.